Zonguldak Valiliği, İl Özel İdare aracılığı ile Zonguldak futbol ve salon branşları amatör kulüplere geçtiğimiz hafta malzeme desteğinde bulunmuştu. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu girişimleri sonucunda toplam 142 futbol ve salon sporları amatör branşlarına 300 bin lira tutarında malzeme dağıtıldı. Malzemeler Sporcu Fabrikası'nda gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edilerek kulüplere adeta cansuyu verilmişti.

2 KULÜP TEŞEKKÜR ETTİ

Geçtiğimiz hafta malzemelerini teslim alan Çaycuma TOGAspor Kulübü ve Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü kulüp başkanı ve antrenörleri sporcularına verilen malzemeleri dağıttı. Çok daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulan sporcuların için olmazsa olmazı olan malzemeler yerine ulaştı.

Çaycuma TOGAspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Kadir Bölükçü ve Çaycuma Gençlik Merkezim Kulüp Başkanı Harun Toksoy kulüplere dağıtılan malzemeler için girişimleri için Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e, destekleri için ise başta Vali Erdoğan Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Genel Sekreter Recep Demirtaş'a teşekkür etti.

Kulüp ve sporcular için malzemelerin çok değerli olduğunu belirten TOGAspor Kulüp Başkanı Kadir Bölükçü sporcuların bu malzemelerle çok daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulacağını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi