Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarıdaki mevcut kadrosundan 6 futbolcu kaybederken, bu futbolcuların yerini doldurabilmek için yönetim maddi imkansızlıklara rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor.

1.87 BOYUNCDA, KARİYERİNDE 262 GOLÜ OLAN GOLCÜ GELDİ

Zonguldakspor yönetimi istenilen verimi alamadığı golcü Sinan Uzun'un Yalovaspor'a transferinin ardından santrafor arayışlarını yoğunlaştırmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip altyapısı Almanya olan çok tecrübeli bir golcü Haluk Türkeri'yi renklerine bağladı. 1.87 boyunda olan golcü 34 yaşında.

2012 yılında Almanya'dan Türkiye'ye gelen ve Denizlispor'a transfer olan Haluk Türkeri Türkiye'de Yılport Samsunspor, Beypiliç Boluspor, Menemenspor, Tuzlaspor, Aydınspor 1923, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor A.Ş. ve son olarak Adıyaman 1954 Spor'da forma giydi. Golcü futbolcu kariyerinde 524 maça çıktı, bu maçlarda 262 gol attı. Haluk 2 sezon önce Bandırmaspor formasıyla Zonguldakspor'a penaltıdan bir de gol attı.

Yaklaşık 10 gündür Zonguldakspor ile idmanlara çıkan Haluk'un Adıyamanspor'da olan lisans sorunu çözüldü ve imzayı attı. Haluk'un lisansı çıkartılırken, şans verilmesi halinde yarın 13.00'da Devrek'te oynanacak olan İnegölspor'a karşı forma giyebilecek.

"İNEGÖLSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

Haluk Türkeri duygularını şu şekilde dile getirdi: "Zonguldakspor'a geldiği için çok mutluyum. Ortam çok iyi. Arkadaşlarım sağ olsunlar beni çok güzel ağırladılar. Yarın çok önemli bir maçımız var. İki takım içinde bu müsabaka çok önemli. İki tarafta 3 puanı alarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Tabi, içeride oynamamızın avantajını kullanarak 3 puanı alabileceğimize inanıyorum." dedi

EŞİ ZONGULDAKLI

Zonguldakspor'un yeni golcüsü Haluk Türkeri eşinin Zonguldaklı olduğunu belirterek, "Ben en son Adıyamanspor'da oynadım. Daha önce Zonguldakspor ile sürekli karşılaştım. Güzel gollerim de vardı. Buradaki arkadaşlarım arayarak araca oldular. Ortamında böyle olduğunu görünce kabul ettim. Aynı zamanda eşimde Zonguldaklı. Burayı tercih etmemde o da çok büyük bir etken oldu. İnşallah takım olarak ikinci yarı çok başarılı bir süreç geçireceğiz" dedi.