Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bir dizi ziyaret ve incelemeler için geldiğin Zonguldak'ta 15 bin kişilik Butik Stat yapımı için planlanan Bakacakkadı 100.Yıl Tesisleri'nde inceleme yaptı.

Bakan Kasapoğlu, Valilik ziyaretinin ardından basın mensuplarına "Zonguldak'ın her anlamda ki gençlik ve spor yatırımlarının valiliğimiz ile belediye başkanımızla milletvekillerimizle tekrar masaya yatırdık. Her alandaki çıtayı yükseltiyoruz. Tabi ki stat da bunlardan bir tanesi. Onunla ilgilide çalışmaları hız verme kararı aldık. Hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasıyla yetinmişti.

HAMDİ UÇAR BÖLGEYİ AÇIKLADI

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise Valilik binası çıkışında yeni stadın kesinlikle şehir merkezine yapılmayacağını, daha önce de belirledikleri 3 yerden birine yapılacağını söyledi:
Uçar, "Yeni stat merkezine kesinlikle yapılmayacak. Bakacakkadı'da Bakanımızla birlikte inceleme yaptık. 2 yer daha var. Yeni Butik stat 3 bölgeden birisine yapılacak. Yeni stat yeri için yetkililer önümüzdeki günlerde Zonguldak'a gelerek araştırma yapacak. Neresi daha uygun olursa oraya yapılacak. Yeni stat Zonguldak'da şimdiden hayırlı olsun"