Zonguldakspor Takım Kaptanı Mert Caymaz Pazar günü oynanan ve 4-1 kazanılan Sivas Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamasında sezon sonunda Zonguldakspor'dan ayrılacağını ve kendisine yeni bir yol çizeceğini açıklamıştı. Ailece Zonguldak'tan taşınacak olan Mert Caymaz'ın bu açıklaması camiada büyük bir üzüntüye neden olmuştu. Oynadığı 6 yıl içinde gerek futbolu, gerek kişilik ve karakteri ile takımı çok değer kazandıran Kaptan Mert Caymaz Zonguldakspor için büyük bir kayıp olacak.

BU KEZ YENGE DUYGUSAL BİR VEDA MESAJI YAYINLADI

Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz'ın eşi Yağmur Caymaz da sosyal medya hesabından çok duygusal bir veda mesajı yayınladı. Yağmur Caymaz "Zonguldakspor'un büyük kaptanı Mert Caymaz olarak anılacaksın. Alminamız ve ben seninle gurur duyuyoruz koca yürekli adam. Rabbim yolunu,yolumuzu açık etsin" diyerek takipçilerini duygulandırdı.

İŞTE YAĞMUR CAYMAZ'IN VEDA MESAJI

"Bir hikayenin sonuna geldik. Benim için güzel ama çook zor bir hikayeydi. Çünkü futbolcu eşi olmak da bir meslekti. Stres, hasret ve evde olmayan eşinizin sorumluluklarıyla baş ediyorsunuz. Futbolculuk da hiç kolay bir meslek değil ki! Eşimize her zaman huzurlu ortamı sağlamak, desteğimizi her an yanında hissettirebilmek de, çalışma hayatı kadar efor istiyor.İyi günde kötü günde yanında olmak gerekiyor. Ben her zaman seninle gurur duydum. Çünkü hırsın azmin şavascı ruhun taktire şayandı. Çok emeğin geçti ZONGULDAKSPOR'a. Fakat her güzel şeyin bir sonu vardır. Biz de bu sona geldik. ZONGULDAKSPOR denince benim aklıma bir tek futbol gelmiyor. O tesisteki dostluklar, gelmiş geçmiş hocalarımız, korsan, Mahir abi, Fuat abi, yemekhanedeki ablalar, tanıdığım abi yerine koyduğum adamlar var. Çok güzel aile olmuştuk. Ne mutlu ki böyle hatırlayacağız. Ve sende ZONGULDAKSPOR'UN BÜYÜK KAPTANI MERT CAYMAZ OLARAK ANILICAKSIN. Alminamız ve ben seninle gurur duyuyoruz koca yürekli adam. Rabbim yolunu,yolumuzu açık etsin."

Editör: Pusula Gazetesi