Filyos Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftara; Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve eşi Emine Bircan Arcaklıoğlu , AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Musa Yankın, Filyos AK Parti Belde Başkanı Hüseyin Can, Kur'an kursu öğrenci velileri katıldı.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından okunan ezan ve duanın ardından oruçlar açıldı.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Ramazan'ın fazileti, iftar ve sahur derslerini gören öğrencilere bu verilen eğitimin görsel olarak sunduklarını belirterek emeği geçen başta öğrenci ailelerine, velilere ve din görevlilerine teşekkür etti.

Arcaklıoğlu; "Yaz kuran kurslarımız başladı. Ramazan ayında da devam edip önümüzdeki günlerde çeşitli aktivitelerle programlarımızı daha da güzelleştireceğiz. Çocuklarımızla birlikte bu Ramazan ayında işlenen konulardan ibaret Ramazan'ın fazileti, iftar ve sahur programlarını anlatan ve Ramazan çadırı adı altında çocuklarımıza Ramazan'ı sevdirmeği amaçlıyoruz. Bunu görsel anlamda gösterebilmek için ailelerimizle ve velilerimizle işbirliği içerisinde olarak önümüzdeki günlerde özel bir program hazırlayıp çocuklarımızın eğlenme ihtiyaçlarına da cevap vereceğiz. Ramazan ayının beldemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sayın Başkanımız Ömer Ünal, Yaz Kuran Kursu öğrencilerimize anlamlı bir jest yaparak istedikleri yerde istedikleri zaman eğlenme sağlama sözü verdi"diye konuştu.

Öğrencilere sosyal aktivite sözü veren Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ; "Çocuklarımızın gerek okulda, gerek kuran kursunda aldığı ders kadar gezmeye oynamaya ve değişik aktiviteler yapmaya ihtiyacı vardır. Eğer kursta başarılı olursanız ve hocanız bana başarılı olduğunuzu söylerse, sizleri çeşitli gezilere göndereceğim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi