Çaycuma İlçe Müftülüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kuran Kursu Öğrencileri arası futbol turnuvası yapıldı.

Çaycuma Arena Kapalı sahada gerçekleşen kupa törenine Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Coşkun Ulutaş, Mal Müdürü Şener Çıvak, Müftülük personeli , daire müdürleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

12 cami takımının yarıştığı ve yaklaşık 150 Kur'an Kursu öğrencisinin katıldığı futbol turnuvasının final maçı Filyos Merkez Camii ile Geriş Köyü Camii arasında oynandı. Normal süresi 0-0 berabere biten maçın ardından penaltı atışlarında Geriş Köyü Camii 4-3 galip gelerek şampiyon oldu.

Oynanan maçlar sonunda Geriş Köyü Cami birinci, Filyos Merkez Cami ikinci, Saltukova Camii üçüncü ve Güzeloğlu-Yolgeçen köylerinin ortak çıkardığı takım da dördüncü oldu.

KUPA VERİLDİ

Turnuva sonunda ilk üçe giren cami takımlarına Kaymakam Serkan Keçeli , İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş ve daire müdürleri tarafından kupaları takdim edildi. Öğrencilere de katılım belgesi de verildi.

Tören sonrası kısa bir konuşma yapan Çaycuma Kaymakamı sayın Serkan Keçeli;" Kur'an Kursları arası futbol turnuvasındaki amaçlarının öğrenciler arasındaki kaynaşmayı pekiştirmek ve öğrencileri olumsuz ortamlardan uzaklaştırarak iyiye ve güzele yaklaştırmak olduğunu ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi