Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Kozlu Belediyespor ile Çaycumaspor Pazar günü çok zorlu bir karşılaşma oynayacak. Özellikle Çaycumaspor açısından büyük önem taşıyan karşılaşmada sarı-lacivertli ekibin kümede kalma mücadelesi yolunda kaybedeceği her puan büyük bir kayıp olacak. Kozlu Belediyespor'a bakıldığında ise olası play-off mücadelesinde ilk 5'de olmak istiyor. Çaydeğirmeni Belediyespor ve Kilimli Belediyespor ile çekişen Kozlu Belediyespor alacağı galibiyetle hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

ZORLU MAÇ PAZAR 13.30'DA

Kozlu Belediyespor ile Çaycumaspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını her iki takımda sürdürüyor. Kozlu Belediyespor 20 maçta topladı 30 puanla 4.sırada bulunurken, rakip kaleleri 31 kez sarstı, kalesinde ise 29 gol gördü. Rakip Çaycumaspor'a bakıldığında ise oynadığı 20 maçta 21 puanla 9.sırada bulunan sarı-lacivertliler bu maçlarda rakip kaleleri 30 kez havalandırmış, kalesinde ise 38 gol gördü.

Çaycumaspor geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor'a 4-0 gibi farklı skorla mağlup olurken, Kozlu Belediyespor ise deplasmanda Akınspor ile 1-1 berabere kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi