Yaşın ilerlemesi, genetik yapı, çevresel etmenler gibi nedenlerden dolayı yanak bölgesinde meydana gelen sarkmaları ve kırışıklıkları engellemek için yanak dolgusu işlemleri uygulanır.

Yanak dolgusu, zayıf ve çökük yanakları daha dolgun ve daha çekici hale getirmek için uygulanan yöntemlerdir.

Birçok kişi tarafından tercih edilen yanak dolgusu ile yanak bölgesinde meydana gelen hacim kayıplarının doldurulmasında da tercih edilir. Yanak dolgusu fiyatları ve işlemler hakkında detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirilecek kurum ile bir ön görüşme yapılması gerekir.

Herhangi bir kesi yapılmadan kısa süre içerisinde genç ve dolgun yanaklara sahip olmak mümkündür.

Yanak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Yanak dolgusu için genellikle vücut için herhangi bir zararı bulunmayan ve vücutta var olan hylüronik asit kullanılır. Özel yöntemlerle kişinin kendi vücudundan elde edilen hylüronik asit dolgusu, ince iğneler ile yanak bölgesine enjekte edilir.

Dolgu maddesi uygulanırken, bölgeye yavaş yavaş enjekte edilmelidir. Yanak dolgu işlemleri; bölgedeki kırışıklıkları ve sarkmaların giderilmesi, elmacık kemik bölgesinin daha kavisli bir görünümde olması için uygulanır. Bu işlem; kadın, erkek olmak üzere herkese uygulanabilir kolay bir işlemdir.

Yanak Dolgusu Fiyatları 2021

Yanak dolgusu fiyatları kişilerin ihtiyaçlarına ve işlemin uygulanacağı kuruma göre farklılık gösterebilir. Yanak dolgusu işlemlerinin, uzman ve profesyonel kişiler tarafından steril ortamlarda gerçekleştirilmesi gerekir.

Dolgu işlemleri, pratik ve kolay işlemler olmasına rağmen deneyimsiz kişiler tarafından kalitesiz malzeme kullanılarak yapıldığında istenmeyen bazı sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu durumu önlemek için yanak dolgusu öncesinde işlemini gerçekleştirileceği kurum ve fiyatlar hakkında detaylı araştırma yapılması gerekir.

Dudak Dolgusu Öncesi Sonrası için Bilinmesi Gerekenler

Dudak dolgusu fiyatları işlemin uygulanacağı bölgeye ve kişilerin ihtiyaçlarına göre farklılık arz eder. Dudak dolgusu ile dudak bölgesinin daha hacimli ve daha dolgun bir görünüme kavuşması sağlanır. Dudak dolgusu öncesinde, kişilerin işlemi gerçekleştirecek uzmanla bir ön görüşme yapıp; ihtiyaçlarını ve nasıl bir görünüm oluşturulacağı hakkında detaylı bilgi alması gerekir. İşlem öncesinde ve sonrasında, 15 gün kadar antibiyotik ve kan sulandırıcı ilaçlara ara verilmelidir. İşlem sonrasında, bölgeyi ovuşturma gibi hareketlerden kaçınılmalıdır.

Dudak Dolgusu Fiyatları

Dudak dolgusu fiyatları, işlemin gerçekleştirileceği kuruma göre farklılık gösterebilir. Tüm estetik operasyonlarda olduğu gibi dudak dolgusu işlemlerinin, uzman kişiler tarafından yapılması gerekir. Dudak dolgusu fiyatları hakkında güncel ve detaylı bilgi için işlemi gerçekleştirileceği kurum ile bir ön görüşme yapılması daha faydalı olacaktır. Dudak dolgusu fiyatları ve yanak dolgusu fiyatları hakkında güncel ve detaylı bilgi için kurumumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Nasıl Uygulanır?

Soğuk lipoliz yöntemi; karın, bacak içi, basen gibi bölgelerde meydana gelen yağların azalmasını sağlayan bir yöntemdir. Bu yöntemlerle, fazla yağlar belli bir derecede soğutularak eritilir. Etraftaki dokulara zarar vermeden yağ birikimini azaltır.

Soğuk lipoliz uygulamasıyla, dokulara zarar vermeden işlemin uygulandığı bölgede ciddi incelme sağlanır. Cerrahi işlem yaptırmak istemeyen kişiler için soğuk lipoliz, oldukça etkili bir yağ parçalama yöntemidir. Yaklaşık 1 saat kadar süren bu yöntem, tamamen acısız ve ağrısız bir işlemdir.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanmaz?

Soğuk lipoliz fiyatları hakkında detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği kurum ile irtibata geçilmesinde fayda bulunur. Soğuk lipoliz kadın-erkek birçok kişiye rahatlıkla uygulanabilen herhangi bir yan etkisi bulunmayan işlemdir. Soğuk lipoliz yöntemini, hamilelere ve emziren annelere uygulanmamaktadır. Ayrıca herhangi bir kronik rahatsızlığı ve kas rahatsızlığı bulunan kişilerin işlem öncesinde uzman doktorları ile görüşmeleri gerekir.