Zonguldak Merkez ilçeye bağlı Terakki Mahallesi Muhtarlığı'na adaylığını koyan Soğuksu Pazaryeri'nin sevilen ve sayılan esnaflarından Yakup Fidanboy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her akşam Terakki Mahallesi'nde aza adaylarıyla birlikte evlere konuk alan Muhtar Adayı Fidanboy, yapacağı çalışmaları anlatarak, seçmenlerden oy istiyor.

Muhtar Adayı Fidanboy, özgeçmişi hakkında yaptığı açıklamada, "1959 yılında Terakki Mahallesi Karadeniz Caddesi Tatlısu Sokak'ta doğdum ve aynı yerde ikamet ediyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İlk ve ortaokulu Zonguldak'ta okudum. 15 sene siyasi partilerde aktif olarak görev yaptım. 1994-1999 yılları arasında belediye meclis üyeliği, encümen üyeliği ve komisyonlarda görev yaptım. İşitme Engelliler Spor Kulübü'nde aktif yönetici olarak başkan yardımcılığı ve kulüp başkanı olarak görev yaptım. Ayrıca cami ve okul derneklerinde aktif olarak görev aldım" dedi.

"Her şey Terakki için" diyen Fidanboy, "Sizlerin karşısına muhtar adayı olarak çıkıyorum. Kalan hizmetlerin bitirilmesi, sevgi, saygı, birlik ve beraberlik içerisinde, yeni ve yapıcı fikirlere açık olup, en iyisini yapabilmek için muhtar adayı oldum. Mahallemiz adına 'ben değil, biz' olarak desteklerinize talibim. Sizlere hizmet akışında köprü olup, mücadele edeceğime söz veriyorum" diye konuştu.

Terakki Mahallesi Muhtar Adayı Yakup Fidanboy'un azaları ise şöyle:

Orhan Görmez, Taner Moğol, Ahmet Şehit, Celal Akbıyık, Muharrem Arslan, Ömer şen, Serkan Ay, Galip Denizebakan.

Editör: Pusula Gazetesi