Windows 10 Pro satın al ile günümüzde bilgisayarların çalışması için Windows kendi işletim sistemi üzerinde sürekli güncellemeler ile kullanıcılarına daha iyi bir bilgisayar hizmeti veriyor. Yapılan güncellemelerin yanında PowerToys gibi açık uçlu programlar ile kullanıcılarına farklı deneyimlerde sunmaktalar.

En sevilen uygulamalardan biri haline gelmekte olan Powertoys, aynı anda birkaç bilgisayar dosyasını ve klasörünü tekrardan isimlendirebileceğiniz kullanışlı bir yardımcı Programdır. Öte yandan en sıkıcı olan bir işi otomatikleştirmek kişi için harika bir durumdur.

Windows 10 Powertoysu bilgisayarımıza kurmak için öncelikle Microsoft GitHub deposuna girmeli ve oradan en güncel MSI kurulum dosyasını indirmeliyiz. Bu özellik Windows 10 Pro' yu almak için harikadır.

Windows 10 lisans satın al ile ara yüz özelleştirme seçeneklerindeki karanlık mod, şu anda en popüler mobil uygulamaların çoğunda bulabileceğimiz bir özellik. Bir süredir Windows 10 da kendi karanlık moduyla kullanıma sunuldu. Bu da 10 Pro' yu almak için başka bir neden.

Windows 10'un en büyük avantajlarından biri, en üstte başlat düğmesi ile klasik önyüklemeye geri dönmesidir.

Windows 10 Daha Hafif ve Daha Az Kaynak Tüketen Bir Sistem

Windows 10 satın al işlemi ile, öncekilerden daha az kaynak tüketilir, bu da onunla çalışmayı öncekilerden daha akıcı hale getirir ve performansını önemli ölçüde artırır. Özellikle eski dizüstü bilgisayarlarda iyi çalıştığı söylenir. Windows 10'un düzgün çalışması için gereken minimum değerler:

  • İşlemci: 1 GHz veya daha yüksek CPU
  • RAM: 1 GB (32 bit sürüm) veya 2 GB (64 bit sürüm)
  • Sabit disk: 16 GB (32 bit sürüm) veya 20 GB (64 bit sürüm)
  • Grafik kartı: WDDM 1.0 800 × 600 ile DirectX 9

Windows 10 Pro'da Artan Güvenlik

Redmond, bunun bugüne kadarki en güvenli işletim sistemi olduğunu iddia eder. Bu stoklara ulaşmak için biraz daha beklemek gerekecek, ancak başlangıçtan itibaren bu çok iyi bir haber: sorunsuz kaynak kodu, daha yüksek şifreleme seviyeleri ve daha korumalı bir şifre yöneticisi insanların ilgisini çekmektedir. Windows 10 gibi yeni güncellenmiş işletim sistemlerini almak her zaman için avantajlı olur.