Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, 7’nci haftaya 11 puanla ikinci sırada giriyor. Geçtiğimiz hafta oynanan ve 5-1’lik Birlik Nakliyat Düzyurtspor galibiyetiyle 3 hafta süren galibiyet özlemine son veren kırmızı-lacivertli takım, 6 puanla 15’inci sırada yer alan Arsinspor ile bugün saat 14.30’da Arsin İlçe Stadı’nda karşılaşacak.

Karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkacak temsilcimiz, alacağı galibiyetle hem zirve yarışını sürdürmek, hem de seri yakalamak amacında. Kırmızı-lacivertli takım, bu sezon 3 deplasman maçına çıktı. Arsinspor ile 4’üncü deplasman sınavına çıkacak Zonguldak Kömürspor, son 2 deplasman maçından sadece 2 beraberlik çıkarabildi. Temsilcimiz, Arsinspor maçında deplasmandaki galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi’nin, geçtiğimiz hafta Birlik Nakliyat Düzyurtspor karşısında 5-1 galip gelen kadrodan sadece bir değişiklik yapacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Selçuk Vural’a 11’de şans verecek Terzi, Hüseyin Yılmaz’ı yedek soyunduracak. Terzi’nin; kalede Hamit Çevik, savunmada Fatih Uyar, Harun Torun, Burak Et, Ferhat Samancı, orta alanda Mert Caymaz, Turan Yılmaz, Onur Eriş ve Selçuk Vural, ileri de ise Eren Üntürk ve Okan Eken’e şans vermesi bekleniyor.

Teknik Direktör Cahit Terzi, Arsinspor’u yeneceklerini söyleyerek, “Deplasmanda zorlu bir sınava çıkacağız. Bu zorlu maçta Arsinspor’u yenecek güçteyiz. Rakip karşısında asla puan kaybı yaşamak istemiyoruz” dedi.

Zonguldak Kömürspor, son idmanını akşam maçın oynanacağı statta yaptı.

Trabzon’a giden Spor Kritik yapımcısı ve sunucusu Ender Yüksel, futbolcularla röportaj yaparken, idman 3G ile Pusula TV’den canlı yayınlandı. Yüksel, maç öncesi de stattan canlı yayın yapacak.




Editör: Pusula Gazetesi