Fiber internet, verilerin dünya çapında aktarılma şeklinde meydana gelen en son değişikliktir. Kablodan ve çevirmeli bağlantıdan çok daha hızlı olduğu gibi tek bir hatta büyük miktarlarda veri taşıyabilmektedir. Fiber optik kablolar, ışık atımlarını kullanarak veri iletmek adına küçük cam lifleri kullanmaktadır. İnanılmaz derecede küçük olan bu fiber kablolar, çok miktarda veri taşır ve bu anlamda evlerde görülebilecek ortalama hız yaklaşık Gbps'dir. Vodafone tarafından da sunulan bu hızlı internet hizmeti, kullanıcıların daha iyi bir internet deneyimi yaşamaları adına oldukça önemlidir. Peki, Vodafone fiber internet adına ne gibi kampanyalar sunuyor? Bulunduğunuz yerde bu hizmeti almanız için altyapı mevcut mu? İşte Vodafone fiber internet kampanyaları ve daha fazlası...

Vodafone Fiber İnternet Kampanyaları Nelerdir?

Fiber internet, normal telefon hatlarına göre çok daha stabil bir çalışma sağlar. Bu nedenle de Vodafone fiber internet çok daha hızlıdır ve kullanıcılarının kaliteli bir internet deneyimi yaşamalarını sağlar. Bu anlamda özellikle internetinizin yavaşlığından şikayet ediyorsanız Vodafone fiber internet kampanyaları arasından bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanını satın alabilir, istediğiniz verilere kısa sürede ulaşabilir ya da verileri beklemeden indirebilirsiniz.

Vodafone fiber internet hizmeti, Vodafone'un kendi fiber altyapısını kullanarak sunduğu ve 1000 Mbps'e varan hızlarda internet bağlantısı şeklidir. Bu hizmeti almak için kullanıcıların herhangi bir telefon aboneliğine ihtiyaçları bulunmamaktadır. Yine Vodafone fiber internet kampanyaları kapsamında kampanya süresi boyunca ek ücret ödenmesine de gerek yoktur.

16 Mbps'den 100 Mbps'ye varan seçenekleri ve Vodafone fiber alt yapısı ile uygun fiyata sunulan fiber internet kampanyalarından 59, 90 TL'den başlayan fiyatlara yararlanılabilmektedir. Siz de bu kampanyalardan yararlanarak hızlı ve kesintisiz internetin tadını çıkarabilirsiniz.

Vodafone Fiber İnternet Altyapı Sorgulama

Vodafone fiber internet altyapısı, tıpkı ADSL internet hizmetlerinde sunulan altyapı gibi Türkiye'de giderek yaygınlaşmaktadır. Şuan için Vodafone tarafından sunulan bu hizmet sadece belirli illerde verilmektedir. Ancak Turkcell Superonline ve Türk Telekom altyapıları kullanılarak fiber internetten daha geniş kitlelerin yararlanması sağlanabilmektedir. Eğer siz de bulunduğunuz bölgede fiber internet hizmetinin bulunup bulunmadığını öğrenmek istiyorsanız Vodafone fiber internet altyapı sorgulama yaparak öğrenebilir, eğer bulunuyorsa hemen abone olabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi