Tanıtım programında yeni terminal projesinin hayata geçmesi ile birlikte Zonguldak’ta trafiğin rahatlayacağını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Dr. Ömer Selim Alan, mevcut tenminal alanına ise katlı otapark ve çok amaçlı salonların yapılacağını söyledi.

Programına; AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dr. Ömer Selim Alan: "2024 29 projeksiyonundan açıkladığımız 7 projeden üçüncüsünün yerindeyiz. Yeni terminal projemizi yerinde sizlere müjdeliyoruz, terminalimizi modernize ediyoruz, yeniliyoruz. Ankara girişindeki eski Demir Ambarları bölgesine alıyoruz. Böylece şehir içi trafiğini rahatlatmayı planlıyoruz. İnşallah hem esnaflarımız hem de yolculuk yapacak vatandaşlarımız için ulaşım daha kolay hale gelecek. Mevcut terminal alanımızı da boşalttıktan sonra katlı otopark ve üzerine de iki katlı çok amaçlı salonlarımız olacak. Kongre, nikah, sunumlar yapacağız. Bu anlamda ne yazık ki eksiğimiz var" dedi.