AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında miting düzenlendi.
Mitinge,  AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Ahmet Çolakoğlu, Nejdet Tıskaoğlu, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, belediye ve il genel meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili vatandaş katıldı.
AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit yaptığı açılış konuşmasında alanı dolduran Çaycumalılara teşekkür ederek: 'Kazanımlarımızın davamız, yarınlarımız  teminatı için sandıklardan birinci parti çıkmaya varmısınız? dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Çaycuma'nın bu iki alanını sizlere emanet etmeye geldik. Cumhurbaşkanı adaylarımıza ve Milletvekili adaylarımıza oy rica ediyorum. Bize oy vermemiş olan yakınlarınızdan bir oy daha rica edermisiniz."
AK Parti Zonguldak Milletvekili 4.Sıra Adayı Nejdet Tıskaoğlu: ' Pazar günü düğünümüz var. Pazar günü düğünümüzü yaparak hep beraber kutlayacağız. Buraya değer veren Cumhurbaşkanımız vadiden iki aday koydu.
Muhalefet partisi oyunu burda kullanamayan ismi listeye koymuş. Çaycuma vefalıdır. Sözünü tutar, bizi Ankara'ya gönderir.
14 Mayıs da aynı zamanda anneler günü. Burdan tüm annelerin gününü kutluyorum. Pazar günü o güzel ellerinizle oylarınızı kullanıp iki Vadi adayını meclise göndermeye söz veriyormusunuz' diye sordu.

YENİ TOKİ'LERİN SÖZÜNÜ VERİYORUM 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu Çaycuma'ya yapılanprojeleri tek tek sıraladı: 'Ankara'ya gittik, çalıştık,  durmadık. Ne yapmış diyenlere vatandaşımız gülüyor.  Önceliğimiz yeni TOKİ konutlarının sözünü veriyorum. Doğalgazı tüm beldelere kazandıracağız. Filyos ile beraber Zonguldak şahlanacak. 'Ahmet Çolakoğlu beş yılda ne yaptı' diyenlere bu meydanlardan cevap verin'.
Haber: Yeliz Alagöz