Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldakspor taraftarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Kilise'de düzenlenen iftar davetine çok sayıda ZonguldaksporTribün lideri Zeki Beybeyoğlu, Bora Amasralı, Miraç Balcı ve Taner Arslantürk'ün yanı sıra GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de hazır bulundu.
Dr. Ömer Selim Alan, "Yüreğinde Zonguldak sevgisi ve Zonguldakspor aşkı olan kıymetli taraftarlarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Taraftarlarımızın tutkusu, enerjisi, coşkulu destekleri sadece saha içinde değil, aynı zamanda şehrimizin ruhunda da önemli bir yer tutuyor. Bizleri ilgi ve coşkulu karşılamalarından dolayı da ayrıca tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah. Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin. Daha nice iftar sofralarında bizlere bir arada olmayı nasip etsin."
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan’ın genç, idealist ve Zonguldak’ı gönülden seven biri olduğunu söyleyen Demir, madencilerin sandıkta nasıl oy kullanacağını bildiğini belirterek: “Sosyal medyada nezaket kurallarına göre açıklamamı yaptım. Gerisini sizler takip ettiniz. Bu süreçte bana destek olan madenci kardeşlerimiz, taraftar grupları ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Yaşadığımız bu sıkıntıdan dolayı sitemli olan madenci kardeşlerimizde var. Önümüzdeki günlerde seçimde sandıkta nasıl oy kullanacağını arkadaşlarımız çok iyi bilirler. Zonguldak Belediyesinde 5 yıl görev yapan Belediye Başkanımıza Zonguldak’ın ufkunu açtığı ve yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta tekrar başarıya ulaşır öyle gözüküyor. Çünkü genç, idealist ve Zonguldak’ı gönülden seven bir kardeşimiz” dedi.