AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginin yapılacağı alana gelerek incelemelerde bulundu. 

Merkez Çarşısı'ndan boşalan alanın miting alanı olarak tantan Mustafa Çağlayan "İşte yeni Zonguldak işte yeni miting alanı" dedi. 

İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın incelemeler sonrası yaptığı açıklama şöyle:
"Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Zonguldak'ımızda olacak. Kıymetli hemşerilerimizle buluşacak. Yeni Zonguldak'ta gördüğünüz gibi yeni miting alanımız da tarihi bir mitinge hazırlanıyoruz. Yeni miting alanımız hızla hazırlanıyor. Vatandaşlarımızın geçmiş mitinglere göre girişleri, çıkışları, miting Bu konuda bilgilendirme yapmak üzere de Cumhurbaşkanlığı ekiplerimizden arkadaşlarımız bugün geldiler. Alanı şu anda inceliyoruz. Kıymetli hemşerilerimizi de biz mitingimize davet ediyoruz. Trafik kalmayacak. Her türlü çalışma şu anda yapılıyor. Biliyorsunuz burada yeni yollar zaten yapılıyor. tarafından çok ilgi gördü ve beğenildi. Kent meydanı olabilir şeklinde yorumlar yaptılar. Şu anda bu yorumlar bize de geliyor. Biz şu anda tamamen Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşrifleriyle ilgileniyoruz. Bunun için de önemli çalışmalar yapıyoruz. Tüm halkımızı davet ediyorum."