DÜZCE'de, hakim Volkan Erdoğdu'nun otomobiliyle çarptığı bisiklette bulunan 14 yaşındaki İsmetullah Türkmen ve 9 yaşındaki Muhammed Emir Göbel, yaralandı
Kaza, saat 10.00 sıralarında D-100 Karayolu As Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Zonguldak Vergi Mahkemesi Başkanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz Temmuz ayında HSYK tarafından Tekirdağ Vergi Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Volkan Erdoğdu'nun kullandığı 67 EV 400 plakalı otomobil, kavşaktaki yaya geçidinden yolun karşısına geçen üzerinde 2 çocuğun bulunduğu bisiklete çarptı. Bisikleti kullanan İsmetullah Türkmen ve arkasında oturan Muhammed Emir Göbel, çarpmanın etkisiyle yola savrularak yaralandı. Yaralı çocuklara önce çevredekiler, daha sonra da gelen 112 Acil ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.
Çocuklardan İsmetullah Türkmen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Muhammed Emir Göbel ise Düzce Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuklardan Göbel'in durumunun ağır olduğu belirtildi.
Görgü tanıklarının kavşakta kırmızı ışıkta geçtiğini ileri sürdüğü sürücü Volkan Erdoğdu, kaza yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi