UltrAslan UNİ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Temsilciliği ile Karaelmas İlkokul ve Ortaokul işbirliği ile okul kütüphanesi yenilendi.

İsmi "İkiz Gökhan Kütüplanesi" konulan ve modern bir görünüm kazanan Kütüphane öğrencilerin çok daha iyi ortamda eğitim almalarını sağlayacak.

UltrAslan UNİ Bülent Ecevit Üniversitesi Temsilciliği vefat eden arkadaşlarının adını yaşatmak için böyle bir çalışma içine girdiklerini belirttiler.

Kütüphane açılışına UltraAslan UNİ Bülent Ecevit Üniversitesi Temsilciliği Grup üyelerinin yanı sıra Karaelmas İlkokul ve Ortaokul Müdürü Osman Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesinin ardından öğrenciler yenilenmiş kütüphanelerini gezdiler, kitapları incelediler.

Amaçlarının çocukların mutluluğu olduğunu söyleyen UltrAslan UNİ Bülent Ecevit Üniversitesi Temsilciliği sözcüsü Muzaffer Özbayrak "Bizim gibi ileride bu çocukları da üniversite anfilerinde görmek istiyoruz. Karaelmas İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerimiz için vefat eden arkadaşımızın ismini yaşatmak için bu okulu seçtik. İkiz Gökhan Kütüphanesi okulumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Karaelmas İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Osman Yılmaz ise UltrAslan UNİ Bülent Ecevit Üniversitesi Temsilciliği'ne bu duyarlılıklarından dolayı öğrenci ve öğretmenler adına teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi