Hayatını güreş sporuna adayan Zonguldak Güreş İl Temsilcisi Varol Demirköse sosyal medya hesabından bir yazı paylaşarak vefanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.
Kariyerinde sayısız başarıları olan ve Veteranlar da Dünya üçüncülüğü de bulunan Varol Demirköse yaklaşık 38 yıllık spor yaşantısında yetiştirdiği sporcuların yanı sıra emeği olan bireylerin eğitimlerini alıp önemli mevki ve makamlara gelmelerine rağmen geriye dönüp kendilerinde emeği olan insanların araması ve sahip çıkmasının yanı sıra her fırsatta vefa duygularını dile getirmelerinin önemine değindi. Demirköse yetiştirdiği sporcuların kendisini her fırsatta aramaları karşısında duygulandı. Demirköse "İsmini saymakla bitiremeyeceğim öğrencilerimiz benim için aynı zamanda evlat ve kardeştir" diyerek duygusal bir paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım:
"Yaklaşık 38 yıldır sporun içindeyim ve bunun 27 yılıda güreş antrenörlüğü ile geçiyor ve ömrüm yettiğince de bu devam edecek.Bu güne kadar belki bin civarında öğrencimiz oldu ve bu kardeşlerimizin hepside insan olarak meslek olarak yurt içinde ve yurt dışında taktir edilecek bir durumda ve sırtları çok şükür hayat güreşinde yere gelmedi.İsmini saymakla bitiremeyeceğim öğrencilerimiz benim için aynı zamanda evlat ve kardeştir. Eski ve yeni her gün sayısız öğrencimizin beni araması, selamlaması, hal ve hatır sorması, gördükleri zaman koşa koşa yanıma gelmeleri ise tarif edilemeyen en büyük mutluluk.Bütün öğrencilerimle gurur duyuyorum, Allah onları hayat güreşinde şampiyon yapsın, aile ortamlarında mutluluk ve huzur zaferi yaşatsın, varsa hakkım hepsine helal oldun, sağolsunlar varolsunlar"

Editör: Pusula Gazetesi