İyi Parti'den Gökçebey Belediye Başkanı seçilen Vedat Öztürk, mazbata töreni sonrası görevi İsmet Karcı'dan teslim aldı. 1.5 yıl önce Ak Parti Genel Merkezi tarafından 'ahlaki' nedenlerle istifası istenen Vedat Öztürk, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde başkanlık koltuğuna oturmaya hak kazandı.
Bugün yapılan törene İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen'de katıldı. Törende konuşan Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk; '1,5 yıllık süreçte çok şey yaşadım bunları ilerde kitap haline getireceğim ve 'Köylü Vedat'ın dönüşü diye dağıtacağım'dedi.
Vedat Öztürk'ün bu açıklamasını duyanlar çıkacak kitap için Da Vinci Şifresi'nden esinlenerek "Vedat'ın şifresi: 31" ismini önerdiler.

.......

Ak Parti Genel Merkezi tarafından partisinden ve Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Vedat Öztürk, İyi Parti Adayı olarak girdiği seçimi kazandı ve yeni dönemin mazbata alan ilk Belediye Başkanı oldu.
Vedat Öztürk'ün mazbata almasını Gökçebey Belediyesi'nin sosyal medya hesabından duyuran ise Beledeye Başkan Yardımcısı İsmail Kazlı oldu. Kazlı, "Sevgili Başkanımız Vedat ÖZTÜRK mazbatasını almıştır.Kendisine çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diler sevgi ve saygılarımı sunarım" şeklinde bir paylaşım yaptı.

vedat-ozturk-ve-ahmet-ozdemir-neden-istifa-etti
Vedat Öztürk ve Ahmet Özdemir neden istifa etti?
iste-vedat-ozturkun-istifa-aciklamasi
İşte Vedat Öztürk'ün istifa açıklaması...
vedat-ozturkun-istifasini-mustafa-atas-istedi
Vedat Öztürk'ün istifasını Mustafa Ataş istedi...

Editör: Pusula Gazetesi