TV 100 Televizyon'da Ertem Şener'in hazırlayıp Sunduğu, Evren Turhan, Emre Bol ve eski FİFA Hakemi Deniz Ateş Bintel'in yorumcu olarak katıldığı 'Var Odası' Programında Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Haluk Türkeri'nin yapmış olduğu fair play davranış günme geldi.

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da 24 Şubat tarihinde deplasmanda AmedSportif ile karşı deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Zonguldakspor sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı.

Maçın 75'nci dadikasında 1-0 yenik durumdayken Zonguldakspor korner atışı kazandı. Ancak Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Haluk Türkeri topun kendisinden çıktığını belirterek korner atışının iptal olmasını sağlatı. Maçın hakemi başta olmak üzere rakip Amed Sportiflu futbolcular da fair-play davarışı nedeniyle Haluk Türkeri alkılşamış, maçı anlatan spiker de tebrik etmişti.

VAR ODASI'NDA GÜNDEME GELDİ

Var Odası programında eski FİFA Hakemi Deniz Ateş Bitnel Var Odası'na giderek Zonguldaksporlu Haluk Türker'in yapmış olduğu bu fair-play hakekete kutladı, diğer futbolculara da örnek olmasını istedi.