Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Vali Tutulmaz ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk ve Dernek Başkanı Hüseyin Şirin karşıladı
Vali Mustafa Tutulmaz derneğin yeni binasını ziyaret ederek Dernek Başkanı Hüseyin Şirin'e "Hayırlı olsun güle güle oturun" dileklerinde bulundu.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz; "Bugün iadeyi ziyaret maksadıyla Sakatlar Derneğinin ziyaret ettik. Zihniyette engel olmazsa engelde bir sıkıntı yok. Bir şekilde insanlarımız eğitimle, sosyal yardımlarla, toplumun içerisinde kalmaya devam ediyorlar. Toplum olarak biz de bunu istiyoruz. Ancak beyinde ve Zihniyette engel var ise orada sıkıntı oluyor. Derneğimizi tebrik ediyorum, örnek olacak bir şekilde çalışıyorlar. Yanı başımızda komşumuz idi uzun zamandır gelmek istiyorduk fakat Pandemi nedeniyle gelemiyorduk. Normalleşmeye geçiş ile birlikte yarıda kalan iade ziyaretlerimizi yapmaya başladık.
Sıkıntıları olduğu takdirde engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarıyla yakından ilgileniyor. Sağlıklı, huzurlu her engelli vatandaşımızı toplumun bir bireyi olarak yaşayabilirsek ve hissettirebilirsek görevimizi iyi yapmış oluruz. Bu bizim görevimizi yapma yönündeki başarımızı ortaya çıkarır" dedi.