Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş,ilin ticaret, sanayi, tarım ve hayvancılık potansiyelini yerinde görmek amacıyla ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor. Vali Erdoğan Bektaş, Merkez ilçeye bağlı Çukurören Köyü'ndeki doğal ürünler tesisi olan "Çiftçi Ali"yi gezdi. Tesis sahipleri Ali ve Ayşegül Papila tarafından yaptıkları üretim ve faaliyet konusunda bilgilendirilen Vali Bektaş, kendilerine güzel ve yararlı bir iş yaptıklarını ifade ederek,çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ardından Zonguldak Merkez, Gökçebey, Devrek, Çaycuma İlçeleri Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Hizmet Birimi'nin de açılışını yapan Vali Bektaş'a, Birliğin faaliyetleri konusunda bilgi verildi. Vali Bektaş, pişirilen tenekede tavuğun da tadına baktı.

Vali Erdoğan Bektaş'ın ziyaret ve incelemelerine; Çaycuma Kaymakamı, Gökçebey Serkan Keçeli, Bakacakkadı Belediye Başkaı Sezgin Özdemir, Gökçebey İiçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Bektaş, Tarım ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Zonguldak İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticiler Birliği Başkanı ve Ankara Genel Merkez Temsilcisi Cengiz Sarıcık, Tarım ve Orman ilçe müdürleri de eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi