Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu ekiplerinden Zonguldak Ereğli spor yönetimi ve teknik heyeti Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Zonguldak Valiliği görevinden merkeze alınan Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret ederek vedalaştılar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Konu hakkında ZES'ten yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz Başkan Vekili Kaan Kocaman, Genel Kaptanımız Tevfik Cengiz Demirci ve Zonguldak'ın en Genç Antrenörü Emre Kartal Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.
Kulübümüz Genel Kaptanı Tevfik Cengiz Demirci 'Sayın valimize hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istedik. Makamlar gelip geçicidir, baki olan ise dostluklardır. Vali bey her daim bir devlet büyüğümüz olarak gönlümüzde yer alacaktır. Yeni görevinde başarılar diliyor, yaptığı hizmetler için kulübümüz adına kendisine teşekkür ederim' dedi.
Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ise 'Ziyaretinizden ziyadesi ile memnun oldum. Kalıcı dostluklar kazanmış olmak en büyük zenginliğimiz. Devletimiz neyi uygun gördüyse bize gerekeni yapmak düşer. Zonguldak bende özel bir yer olarak kalacaktır' dedi.
Sonrasında ise Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı Başkan Vekilimiz Kaan Kocaman, Genel Kaptanımız Tevfik Cengiz Demirci ve Zonguldak'ın en genç Antrenörü Emre Kartal ile bir süre sohbet etti.

HAKAN YÜKSEL'İ DE ZİYARET ETTİLER

ZES heyeti daha sonra Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Konu hakkında yapılan açıklama ise şöyle: "Kulübümüz Başkan Vekili Kaan Kocaman, Genel Kaptanımız Tevfik Cengiz Demirci ve Zonguldak'ın en Genç Antrenörü Emre Kartal Zonguldak İl Spor Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Zonguldak İl Spor Müdürü Hakan Yüksel "Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim. Kulüplerimizin sosyalleşme ve normalleşme sürecinde büyük rol oynadığı aşikardır. Spor dolu günlerin çok yakında olduğunu bilmenizi isterim. Kulübünüze yeni sezonda başarılar dilerim" dedi.

Kulübümüz Genel Kaptanı Tevfik Cengiz Demirci ise 'Sayın müdürümüzü uzun zamandır ziyaret etmek istiyorduk. Nasip bugünmüş. İlimiz için yaptığı özverili çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Kendisinin her zaman yanındayız. Başarılarının devamını dileriz" dedi.