Zonguldak Valisi Ahmet Çınar geçtiğimiz ay Hakkari Şemdinli'de şehit düşen Gökhan Kurak'ın Çaycuma Karapınar Beldesindeki ailesi ile yine geçtiğimiz yıl Hakkari Şemdinli'de şehit olan Kerim Keçeci'nin Çaycuma Yeniköydeki ailesini ziyaret etti.
Ailelere tekrar baş sağlığı dileyen ve bir süre sohbet eden Vali Çınar; "Devlet her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında"dedi.
Ziyarete katılan Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tüm şehitler için dua ederken ziyaretlerde Çınar'a, Zonguldak Alay Komutan V. Albay Erhan Varol, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Tuncay Ünlütürk, SYDV İlçe Müdürü Semra Gülboy da eşlik etti.
Son olarak ziyaretlere katılan Vali Ahmet Çınar'ın eşi Ümmügülsüm Çınar ile Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli'nin eşi Fatmagül Keçeli Çaycuma Huzur evi ve Sevgi Evleri'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Editör: Pusula Gazetesi