TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Cumartesi günü oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesinde günü izinli olarak geçirirken, kulübe sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar futbolcuların umudu oldu. Kendileri ile yakından ilgilenen Vali Ahmet Çınar'ın ziyareti karşısında futbolcuların adeta gözleri parladı, yakın ilgiden dolayı mutlu oldular.

Göreve geldiği günden itibaren Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile Zonguldakspor'a maddi manevi büyük destekler veren Vali Ahmet Çınar kulüp binasını ziyaret ederek Başkan Süleyman Caner, 2. Başkan Muammer Toprak, Genel Kaptan Hakan Hürfikir, Teknik Direktör Cahit Terzi ve futbolcularla bir araya geldi.

Ziyarette Vali Ahmet Çınar'a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Püren de eşlik etti.

KAPTAN MERT'TEN VALİ ÇINAR'A FORMA JESTİ

Takıma her fırsatta destek olan Vali Ahmet Çınar'a takım kaptanı Mert Caymaz, tarafından 67 numaralı "Ahmet Çınar" yazılı forma hediye etti. Vali Çınar ise Kaptan Mert'e jestinden dolayı teşekkür ederek tüm futbolcuları maçlarda başarı temennisinde bulundu.
ÇINAR: "İZLEDİĞİ HİÇ BİR MAÇI KAYBETMEDİK"

Cumartesi günü oynanacak Tuzlaspor maçında tribünde olacakmısınız sorusuna yanıt veren Vali Çınar "Zonguldakspor'un maçlarını fırsat buldukça seyrediyorum. Geçen yıl seyrettiğim maçları hep kazandık. Süleyman beyi espri yapıyordum kritik maç varsa beni çağırın dedim. Geçen hafta Menemen'i hafife almışlar. Ondan dolayı yenemedik. Tabi ki bu hafta orada oluruz olmak isteriz'' şeklinde konuşarak konuya esprili bir yaklaşımda bulundu.

CANER'EN ÇINAR'A TEŞEKKÜR

Kulüp Başkanı Süleyman Caner desteklerinden dolayı Vali Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya teşekkür ederek şöyle konuştu: " Sayın Valimiz Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı'nın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Biz göreve geldiğimiz beri bugüne kadar göreve gelen Valilerin ve Emniyet Müdürlerinin destekleri ile buralara kadar geldik. Atanmış bürokratlar olmalarına rağmen Zonguldaklıdan daha fazla Zonguldaklı olarak ellerini taşın altına koyarak destek verdiler. Sayın Valimin bizleri ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Daha önce de eski Valimiz Ali Kaban gelmişti şampiyon olmuştuk. İnşallah sayın Valimin ayağı uğurlu gelir ve bu ligde play-off'lara kalırız. Hep beraber üst lige çıkmak için elimizden geleni yaparız'' dedi.

"MADDİ SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Vali Ahmet Çınar ise konuşmasında "Hepimiz Zonguldaksporluyuz. Onun başarılı olmasını istiyoruz. Başarılı olması içinde elimizden geleni yapmalıyız. Yapıyoruz. Herkese düşen görevler ve fedakarlıklar var. Şehrimizin küçük olması ve daha çok maddi konuların ön plana çıktığı, maddiyatında başarıyla bağlantılı olduğu alanda küçük şehirlerde sancılı sıkıntılı durumlar oluyor. Bugüne kadar başarmışız içinden çıkabilmişiz. Bu yılda eski yıllarda ki gibi elimizden geleni yapmak süratiyle tabi ki hedef şampiyonluktur. Ama şampiyon olamıyorsak da bu klasmanda devam edebilmek gerek. Rakamlar konuşulmaz. Şehrin esnaf kesimi işadamları belediyelerimiz herkesle iş birliği hallindeyiz. Maddi anlamda ki sorunları giderebilmek için çalışıyoruz. Faaliyette bulunuyoruz. Çok gönlümüzce olmasa da belli oranlarda fedakarlıklar oluyor. İyi gidiyor iyi gidecek inşallah. Her şey güzel olacak" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi