Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Çaycumaspor ve İstasyon Gemiciler Vadi derbisinde karşı karşıya gelecek. Vadi olarak nitelendirilen Çaycuma'nın iki güzide ekibinin karşılaşmasına futbolseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Karşılaşma Pazar günü 14.00'da Çaycuma Çim sahada oynanacak.

Çaycumaspor ligde bugüne kadar oynadığı maçlarda iki sürpriz sonuca imza attı. Puan kaybı bulunmayan Gökçebeyspor'u 2-1 yenen Çaycuma spor ilk süprizi Gökçebey karşısında yapmış, Gökçebey ise bu yenilginin ardından 4 haftadır galip gelememişti. Sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz hafta ise namağlup lider Gelikspor'u deplasmanda yenerek büyük bir süprize imza atmıştı.

İstasyon Gemiciler ise sezon başında Zonguldak Belediyespor'un lige katılmaması nedeniyle alternatif olarak son anda lige katılmıştı. İstasyon Gemiciler oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 6 yenilgi ile 3 puanla ligin 11.sırasında bulunuyor. Lige bir türlü alışamayan İstasyon Gemiciler, Çaycumaspor ile oynayacağı derbi maçında bu kez süprizi yapan takım kendileri olmak istiyor.

Çaycumaspor ise bu zorlu maç öncesinde 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 10 puanla 6.sırada bulunuyor. Çaycumaspor 7 maçta rakip kaleleri 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 12 gol gördü. İstasyon Gemiciler ise 11 maçta 7 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.

Editör: Pusula Gazetesi