Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner takımın en büyük eksiğinin tesis olduğunu belirterek Üzülmez Gönül Alışır Sahası'na yapmayı planladıkları antrenman ve tesisler için son aşamaya geldiklerini söyledi. Başkan Caner işin imza aşamasında olduğunu, Milletvekilleri ile birlikte Maliye Bakanı'a giderek sonuç almak istediklerini söyledi.

"EN KISA SÜREDE KAZMA VURMAYI PLANLIYORUZ"

Başkan Caner "Üzülmez Gönül Alışır Sahası'na yapmayı planladığımız tesis konusunda ilk etapta imza aşamasına geldik. Daha sonra ikinci ayak Ankara. Ankara'da Sayın Maliye Bakanı ile Milletvekillerinin destekleri ile görüşmeler yapacağız. İnşallah olumlu sonuçlar alarak döneceğiz. Bu sezon tesis için Üzülmez'e kazmayı vurmayı hedefliyoruz. Şuan da en önemli sorun tesis. Üzülmez'i yeni sezona yetiştirmek istiyoruz. Kentimize ve takımıza yakışır modern bir tesis ve antrenman sahası yapmak istiyoruz. Bu kulübümüz açısından çok önemli" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN SONUÇ ALABİLMEK"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner Bandırma maçını değerlendirerek "Bandırmaspor maçından puan ya da puanlarla dönmek için plan yaptık ama tabi ki yapılan plan saha da tutmadı. Güzele yakın bir futbol oynanmasına rağmen netice olumlu olmadı. Bandırma seyircisi bile futbolu Zonguldak Kömürspor'un oynadığını maçı kendilerinin kazandığını söyledi. Biliyorsunuz ki futbolda mühim olan sonuç. Özellikle ikinci yarı başlar başlamaz kaçırılan yüzde yüz 3 ve 4 pozisyon var. Bunları gole çevirsek maç dönecek. Maalesef top kaleye girmiyor. Çocuklar mücadele ediyor ama mühim olan santrforumuzun yakaladığı pozisyonları gole çevirmesi. Gol atmayı beceremedik.''dedi.

"AMAÇ LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK"

Bandırma maçının geride kaldığını ifade eden Başkan Caner "Sahamızda oynayacağımız rakibimiz Karşıyaka 5 haftadır galip gelemiyor. Bizim bu maçı Allahın izniyle taraftarımızın desteği ile iyi bir şekilde 3 puanla geçerek yolumuza devam etmemiz lazım. İnşallah da Allah gönlümüze göre verir 3 puanla sahadan ayrılarak yolumuza devam ederiz. Puanlamaya baktığımız da artık play-offtan uzaklaştık. Şuanda amacımız takımımızı getirebileceğimiz en iyi noktaya getirmek. Bunun için kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız. Bir olacağız beraber olacağız. Amacımız takımımızın ve kentimizin iyi olması. Şuanda bu saatten sonra şu futbolcuyu hocayı beğenmedim diyemeyiz. Biz buraya bu çocuklarla geldik. Transfer dönemi de bitti. Elimizde ki oyuncular bunlar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ligin en iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi