Zonguldak Birinci Amatör Küme Play-off maçları kıyasıya devam ediyor. Merkez grubunu üçüncü olarak tamamlayan Üzülmezspor ile Ereğli grubunu lider tamamlayan Yenimahallespor arasında oynanan play-off ilk maçında Yenimahallespor sahadan 2-0 galip ayrılarak rövanş maçı için önemli avantaj yakalamıştı.

Üzülmezspor rövanş maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkmayı planlıyor. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Üzülmezspor 2-0'ın rövanşında rakibini elemek için 90 dakika boyunca vereceği mücadele ile sahadan zaferle ayrılmak istiyor.

Mavi-beyazlı ekip rakibi Yenimahalle maçına hızlı başlayıp rakibi presle yıldırmak istiyor. Rakibine karşı saldırgan oynayacak olan Üzülmezspor'da moraller yerinde.

Grup maçlarında özellikle son haftalarda ortaya koyduğu iyi futbol ve mücadele ile ön plana çıkan Üzülmezspor aynı ruhu ortaya koyarak Yenimahalle karşısında daha ilk dakikalarda saha ve seyirci avantajını kullanarak rövanşı almak istiyor. Bu sezon Süper Amatör Küme'ye çıkmayı kafasına koyan Üzülmezsporlu futbolcular hedefleri yolunda sahaya inaçlı çıkarak Süper Lig yolunda ilk engeli aşmak ve Yenimahalle'yi elemek istiyor. Ereğli temsilcisi Yenimahalle kadrosunda tecrübeli futbolcular barındırıyor. Üzülmezspor ise daha çok genç ve dinamik futbolculardan kurulu bir ekip. Özellikle Kaptan Hasan'ın tecrübesini iyi kullanan Üzülmezspor Çarşamba günü Fener Sahası'nda 14.00'da oynanacak rövanş maçının başlama saatini bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi