Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig A Grubu'nda mücadele eden Üzülmezspor ile Kozlu Belediyespor Pazar günü Fener Sahası'nda 13.00'da karşı karşıya gelecek. Kozlu Belediyespor ligin ilk 2 haftasında 2 galibiyet alırken Gülüç Belediyespor'u deplasmanda 6-0, İhsaniyespor'u ise 4-1 yenerek şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu gösterdi. Üzülmezspor ise ilk maçta 1-0 öne geçtiği Akınspor maçından 3-1 yenik ayrılırken, ikinci hafta ise Alaplı Belediyespor'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu, puan alamadı.

"KOZLU'YA SÜRPRİZİMİZ OLACAK"

Üzülmezspor takım kaptanı Hasan Gödek maç öncesinde iddialı konuşarak şunları söyledi: "Kozlu Belediyespor'un gücünü biliyoruz. Ancak biz de Pazar günü 90 dakika savaşmak için sahaya çıkacağız. Bu maçta herkes Kozlu Belediyespor'u favori gösteriyor. Ancak hafta içi yaptığımız idmanlarda rakip için gerekli önlemlerimizi aldık, maç saatini bekliyoruz. Kozlu Belediyespor'a Pazar günü Fener Sahası'nda sürprizimiz olacak. Kimse bu maçın sonucunu önceden kafasında belirlemesin"

Üzülmezspor ile Kozlu Belediyespor arasındaki karşılaşmada Zonguldak İl Hakem Kurulu Ahmet Kavşur, Yunus Karaçengel, Berat Can Mekikli hakem triyosunu atadı.