TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Gümüşhanespor'a muhteşem taraftarının önünde yenilmesi büyük üzüntü yarattı. 90 dakika susmayan taraftar alınan yenilgi karşısında teknik heyet ve futbolculara haklı tepki gösterdi.

2017-2018 futbol sezonunun ikinci yarısında Zonguldakspor'u çalıştıran Fatih Akyel bu kez Gümüşhanespor teknik patronu olarak eski takımına karşı sahaya çıktı.

Kümede kalma mücadelesi veren ve haftaya 11 puanla 13'ncü sırada giren Gümüşhanespor ile 19 puanla 7'ncı sıradaki temsilcimizZonguldakspor arasındaki maç öncesinde kesin favori Zonguldakspordu.

TEKNİK HEYET HAMLELEDİ MAÇ SONUCUNU TAYİN ETTİ

Futbolculuk döneminde Galatasaray ile UEFA kupası kaldıran, Milli futbolcu Fatih Akyel 90 dakika boyunca yaptığı hamleler ile Zonguldakspor'u önce durdurdu, 90'ncı dakikada ise yıktı.

Zonguldakspor'u çalıştırıncaya kadar hep yardımcı antrenörlük görevi yapan ve ilk kez tek Zonguldakspor ile teknik patron olan Serkan Afacan ise sahaya bu hataya kadar takımı taşıyan ve tekili oynayan sağ ve sol beklerini değiştirerek çıktı, 90 dakika boyunca Fatih Akyel'e karşı hamle yapamadı, teknik ve taktikleri tutmadı.

TAKIM DİSİPLİNİ ÖNEMLİ

Fatih Akyel'in takımı hocalarının verdiği teknik taktiğe 90 dakika uyarken, bireysel disiplin ile dikkatleri çekti. Serkan Afacan'ın takımı Zonguldakspor'da ise futbolcular 90 dakika takım disiplininden uzak dağınık görüntü çizerken, 90'ncı dakikada yenilen golde Serhat Baştan ve Gürkan Öztürk rakip kovalamak yerine 4'ncü hakem ile didişti, aynı anda gol geldi. Bu bireysel disiplinsizlik ise yenilgiyi getirdi.

Maç sonunda kazanan takım Fatih Akyel'li Gümüşhanespor oldu. Tribünlerde ise taraftarlar maç sonunda Fatih Akyel'i alkışladı, Serkan Afacan'a yuhh çekti. Bu tavır ise "İşte usta-çömez farkı" dedirtti.

"SÖYLESENE SERKAN HOCA, TAKIM NEDEN OYNAMIYOR"

Taraftarların 85'nci dakikada maç 0-0 devam ederken Teknik Direktör Serkan Afacan'a tepki göstererek "Söylesene Serkan hoca, bu takım neden oynamıyor" tezahuratları yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi