Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta küme düşme potasından uzaklaşan Zonguldaspor'un yeni hedefi play-off. Teknik Direktör Şenol Demir hafta içinde yaptığı açıklamalarda "Kesinlikle play-off'u kovalayacağız. Ancak bu hedefe ulaşamamamız halinde kimse bizi kimse başarısız ilan etmesin" şeklinde konuşmuştu. Futbolcuların sahada verebildiklerinin en iyisini verdiğini belirten Demir, Anadolu Üsküdar'ın sahasında çok etkili ve güçlü bir takım olduğunu söyledi. İstanbulspor, Amedspor ve Erzurumspor gibi takımları sahasında deviren Anadolu Üsküdar sahasında sezon başından bu yana sadece kalesinde 5 gol gördü. Rakip kaleleri 10 kez havalandıran Anadolu Üsküdar sahasında 5 galibiyet, 7 beraberlik alırken, yalnızca bir kez yenildiği görülüyor.

Genç ve dinamik bir takım olan Anadolu Üsküdar maçının Zonguldakspor açısından zor geçmesi beklenirken, Teknik Patron Şenol Demir tedbirlerini alarak tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı.

İLK MAÇI ZONGULDAKSPOR 4-1 KAZANDI

Zonguldakspor ilk yarı Devrek İlçe Stadı'nda oynanan maçta Anadolu Üsküdar'ı Hüseyin Yılmaz (2) Okan Eken ve Onur Eriş'in golleriyle 4-1 yenmişti. Anadolu Üstüdar deplasmanda oynadığı maçlarda 14 gol atıp 30 gol kalesinde gördü.

MAÇA İKİ TAKIM TARAFTARI DA ALINMAYACAK

Pazar günü 15.00'da Maltepe Hasan Polat Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya İstanbul İl Spor Güvenlik kurulu tarafından stadın depreme dayanıklı olmaması nedeniyle her iki takım taraftarının da alınmayacağı açıklanmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi