- ÖZEL İÇERİK -

Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can'ın elleriyle Kayseri İl Müftülüğüne teslim ettiği eski Ulucami imamı R. T.'nin kentten sessizce ayrılışı kafalarda soru işareti oluşturdu.
Ulucami imamı R. T.'nin birçok Sivil Toplum Kuruluşu Başkanından para istediği ve iddiaya göre paraları yurtdışında bir kadına para gönderdi. Havale işlemini PTT'den yapan Ulucami imamı R. T., İl Müftüsü Rüstem Can'a şikayet edildi.
Zonguldak'ta iki yıl önce Ulucami İmamlığına getirilen R. T.'nin rahatsızlandığı ve tedavi olmak için Kayseri'ye gittiği öğrenildi. R. T.'nin Kayseri'ye atanmasının ardından birçok iddia ve söylenti ortaya çıktı. Kentten ayrıldıktan sonra telefon numaralarını değiştiren R. T.'ye ulaşılamadı. Beraber çalıştığı imamlar ve İl Müftülüğünden alınan bilgilere göre, R. T.'nin her ay düzenli olarak yurtdışında bir kadına para gönderdiği ortaya çıktı.
R. T.'nin yurtdışında bir kadına her ay düzenli olarak para göndermesi PTT çalışanlarının dikkatini çekti. İl Müftüsü Rüstem Can uyarıldı. Söylentilerin ortaya çıkmasının ardından İl Müftüsü Rüstem Can, Kayseri İl Müftülüğü ile irtibata geçerek imam R. T.'nin Kayseri'ye atanmasının sağladı.