Zonguldak'ta sokak hayvanları sahipsiz çıkan, onları besleyip, bakımını yapan, sevgisini veren bir grup daha çıktı. Futbol müsabakalarında yaptıkları aktivite ve kurdukları güzel dostluklarla ön plana çıkan Ultraslan Zonguldak ekibi çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Zonguldak'ta barınaklarda ve sokaklarda bulunan kedi ve köpekler için mama kampanyası başlatan ve bu kapsamda Merkez ve tüm ilçelerdeki barınaklara Ultraslan Zonguldak ve tüm ilçe temsilcilikleri birlikte kedi ve köpeklere mamalarını ulaştırdı.

Bu kampanya doğrultusunda tüm Ultraslan Zonguldak ekibi kendi elleriyle kedi ve köpeklere mamalarını yedirirken hayvan sevgilerini de bir kez daha gözler önüne serdiler. Kedi ve köpekler kendilerine gösterilen şevkat karşısında ilgiye ihtiyaç duydukları da görüldü.

Ultralan Zonguldak Grubu yapmış olduğu açıklamasında "Ultraslan Zonguldak bundan sonraki zamanlarda sosyal sorumluluk anlamında projelerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Sokak hayvanlarımız için yardımlarınız varsa @ultraslanzonguldak @ultraslandevrek facebokk ve instagram sayfalarından adminlerle irtibata geçebilirsiniz" denildi.

Editör: Pusula Gazetesi