Zamanın etkilerini yüzünüzden söküp atmak için bıçak altına yatmak istemiyorsanız ameliyatsız yüz germe teknikleri size oldukça uygun. Bu yöntemler arasında oldukça güvenilir ve kesin sonuç veren bir yöntem ise Ultherapy yöntemi.

Ultherapy Nedir?

Sınırlı klinikte uygulanan bir teknik olan Ultherapy, Ulthera denilen bir cihaz ile 30 dakika içerisinde ve tek seansta uygulanan bir gençleştirme yöntemidir. Cerrahi bir işlem olmaması ve kesin sonuç vermesi birçok kişinin tercih ettiği yöntem olmasını sağlamıştır. 30 dakika süren seans ile ciltteki tüm yaşlanma belirtileri silinir. Cilt yüzeyine zarar vermeden, ultrasonik ses dalgaları ile cildin katmanlarını harekete geçirir ve yer çekimiyle oluşmuş sarkmaları onarır. Ses dalgalarının yaydığı bu enerji cilt katmanlarını kademeli olarak onarır, sıkıştırır ve uyarır. Bu da cildin kendisini hızlıca onarmasını ve dolayısıyla gençleşmesini sağlar.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Yapılır?

Cihazın başlığı ciltteki sorunlu bölgeye tutulur ve cihazın monitörüne cildin alt katmanları yansır. Cildin 1.5 mm, 3 ve 4.5 mm altında kontrollü bir şekilde termal ısı oluşturulur ve bu da ciltteki kolajeni aktive eder. Bu işlem sonrasında cildin onarılma süreci başlamış olur. Cilde uygulanan bu termal ısı hasarı cildin yüzeyine hiçbir şekilde zarar vermez. Ulthera'nın cilt üzerindeki etkisi nedir? Sarkan cildin, cerrahi işleme gerek kalmadan toparlanması, gerilmesi ve sıkılaşması Ulthera cihazı sayesinde olur. Uygulandığı anda göze görülür şekilde bir değişim başlar. Gıdı ve boyun bölgelerindeki sarkmalar, yanak bölgelerindeki gevşemeler, cilt tonu, çene kontörü, lifting, kırışıklıları açma, kaz ayaklarını giderme ve göz kapağı kaldırma gibi tedaviler için Ulthera tercih edilebilir. Ulthera ile ameliyatsız yüz germe yöntemi aslında vücut için de tercih edilebilir. Meme ve popo dikleştirme, dekolte bölgesindeki kırışıklıkları açma, vücudun sıkılaşması, kol bölgelerindeki sarkmaların giderilmesi ve selülit tedavisi için oldukça uygundur. Ulthera tedavisinin en büyük avantajı tek seans ile istenilen sonuca ulaşılmasıdır. Uygulama sonrasında bu etkiler 18 ay boyunca korunur. Her mevsimde yapılabilir ve uygulama sonrası günlük hayata dönülebilir. Ulthera Ameliyatsız Yüz Germe Avantajları Nelerdir? Gençleştirme tedavileri arasında en gelişmiş olanıdır. Tek bir seans ile en iyi sonucu almak mümkündür. Enjeksiyon, kesi ya da cerrahi işlem gerektirmez. Uygulama sırasında hiçbir şekilde kimyasal maddeye başvurulmaz. Cilde herhangi bir takviye gerekmeksizin doğal bir onarım sağlar. Cilt yüzeyinde kanama, yara izi ya da morarma oluşturmaz. Cildin doğal yenilenme sürecini harekete geçirir. İşlem sonrası tahriş meydana gelmez. Cildin daha esnek, daha güçlü ve daha pürüzsüz olmasını sağlar. Cilt tonunu daha aydınlık ve tek renk bir görünüme kavuşturur.

Ameliyatsız Yüz Germe Ulthera Nerede Var?

Ulthera cihazı FDA onaylıdır ve sayılı kliniklerde bulunur. Bunlardan biri de alanında uzman Dr. Saliha Sönmezateş'in Nişantaşı'nda bulunan kliniğidir. Bilgi almak için tıklayın.

Editör: Pusula Gazetesi