Ekonomik, güvenli ve hızlı alışveriş sistemi için dizayn edilen Paykasa kartlar, internet platformlarında geçerlidir. Tamamen dijital form üzerinde geliştirilen güvenli paykasa, Euro bazında üretilmektedir. Tüm Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de kullanımı ve satışı legal olan kart sistemi, güvenilir transfer sağlar. Para yatırım ve çekim işlemlerinde, internet sitelerinden hizmet ve ürün satın alımlarına kullanılır.

Paykasa Satın Al

Sadece dijital kart numarası ve kart şifresiyle kullanılan Paykasa kartlar, kişisel bilgileriniz, kredi kartı veya hesap bilgilerinizi girmeye gerek kalmadan, konforlu alışveriş sağlar. Güvenilir ödeme alt yapısıyla dizayn edilen sistemimizde, ucuz paykasa satın alabilir, kart bozdurum işlemlerinizi güvenle yapabilirsiniz.

Sanal kart sistemi Paykasa, 10 Euro ve 500 Euro seçenekleriyle, farklı tutarlarda satışa sunuluyor. Dilediğiniz kart seçin, tıklayın ve anında kullanım konforundan yararlanın.

Paykasa Kart Bozum

Ekonomik fiyat avantajlarıyla Paykasa bozum işlemleri sunuyoruz. Canlı destek sistemi, sitenin sağ alt kısmında yer alıyor. Sohbet menüsüne tıklayarak, güncel alış ve satış fiyatlarını öğrenebilir, güvenilir şekilde Paykasa kartlarınızı nakit paraya dönüştürebilirsiniz. Euro biriminde Türk Lirası'na dönüştürülen Paykasa kartları, bank transfer etkinliği ile hesabınıza aktarabilirsiniz.

Google Play ve AppStore uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilir, dijital cüzdan oluşturarak tüm Paykasa kartlarınızla işlem yapabilirsiniz. Mobil ödeme sistemi sunan platformlarda, dijital kartınız ile güvenilir transfer sağlayabilir, uygun fiyat seçenekleri ile ekstra avantajlar sağlayabilirsiniz.

Tüm paykasa alım satım işlemleriniz için otopaykasa.com adresini ziyaret ediniz.

Editör: Pusula Gazetesi