Zonguldakspor dış transferde prensip anlaşmasına vardığı Amed Sportif'in stoperi 26 yaşındaki Kamil İçer kırmızı-lacivertli ekibin Kızılcahamam kampına katılacak.

Zonguldakspor Genel Kaptanı ve transferden sorumlu yöneticisi Hakan Hürfikir "Kamil İçer ile her konuda anlaştık. Kendisi ve kulübü ile sorunumuz kalmadı. Kamil 19 Temmuz tarihinde başlayacak olan Kızılcahamam kampımıza katılacak. Hedefimiz yolunda böyle kaliteli futbolculara ihtiyacımız var. Transfer büyük bir titizlik istiyor. Biz de bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amed Sportif'ten daha önce transfer ettiğimiz Şevket de çok iyi ve karakterli bir futbolcu, Şevket ve Kamil'in eski takım arkadaşı olması bizim için büyük bir avantaj. Birbirini tanıyan ikili. Kamil Zonguldakspor'da oynamaktan gurur duyacağını bize söyledi. Biz de kendisi ile tüm anlaşmaları yaptık." dedi.

4-5 TRANSFER DAHA YAPILACAK
Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir, dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek prensip anlaşmasına vardıkları diğer futbolücuların da kampa geleceğini, taraftarın endişelenmemesi gerektiğini söyledi. Hürfikir 4-5 tranfer daha yapacaklarını belirterek isim vermekten kaçındı.

KAMİL ÇOK İSTİKRARLI
Geçtiğimiz sezon Amid Sportif'de 34 lig, 2 play-off olmak üzere 36 kez forma giyen Kamil, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 kez forma giydi. Takımının değişmez ve en istikrarlı futbolculardın birisi olan Kamil Hatayspor'da futbola başlayıp, ardından Boluspor, Torbalıspor, Düzcespor, Orhangazi, Amed Sportif, Yeni Malatyaspor ve geçtiğimiz sezon da yine Amedspor forması giydi. Kamil haberini daha önce Hüseyin Ekinci de yazmıştı

ZONGULDAKSPOR'A KARŞI 2 KEZ FORMA GİYDİ
Kırmızı-lacivertli temsilcimizin yeni transferi Kamil İçer geçtiğimiz sezon Amed Sportif formasıyla Zonguldakspor'a karşı iki kez forma giydi. Kafa toplarındaki hakimiyeti ve mücadeleci futbolu ile ön plana çıkan Kamil bu maçlarda Sıddık ile birlikte en çok dikkat çeken futbolcuların başında geldi.

Editör: Pusula Gazetesi