Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ve Çaydeğirmeni Belediyespor Kulübü Başkanı Savaş Göçen, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor ile Gelikspor maçını izlediler. 2-2'lik eşitlikle tamamlanan mücadelenin devre arasında önce Gelikspor soyunma odasını ziyaret eden protokol, Zonguldak Süper Amatör Lig şampiyonu Gelikspor'u elde ettikleri şampiyonluktan ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Gebeş, maç öncesinde Gelikspor soyunma odasına girerek şampiyon Gelikspor'u kutlayan bir konuşma yaptı: "Gelik benim en güzel yıllarımın geçtiği bir belde. Gençlik yıllarımın geçtiği, Ayiçi'nin tozlu sahalarında tozunu yuttuğum şehrin takımının başarılı olması en az Çaydeğirmeni'nin başarılı olması kadar beni gururlandırdı. Güzel bir hazırlık dönemini sonunda Burhan başkanım dedi ki bu yıl hedefimiz şampiyonluk. Hedefi olanı hedef koyanı severim. Hedefe ulaşanlara da şapka çıkartır hakkını teslim ederim. Emeklerinizin karşılığında elde ettiğiniz şampiyonluktan dolayı sizleri tebrik ederim. Play-off maçı var. Allah gönlünüze, kalbinize göre versin" dedi.

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, her iki takım soyunma odalarına da girerek oyuncuların lig maratonunda göstermiş olduğu başarılı bir sezondan dolayı tek tek tebrik etti.

Türkmen, "Değerli arkadaşlar, önemli olan sporda 'fair-play' dediğimiz olayı hiç bırakmayalım. Belediye başkanıma özellikle teşekkür ediyorum. İnanın en küçük bir şeyi ihmal etmeden her şeyin içinde var. Spora ve sporcuya vermiş olduğu destelerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi