Ancak bunların hepsinin ayrı ayrı platformlardan yapılması kullanıcılar için oldukça zor bir durum. 21 Milyon ise tam olarak bu noktada devreye giriyor ve yatırımcıların işlerini büyük oranda kolaylaştırıyor.

21 Milyon Neden Avantajlı?

Öncelikle 21 Milyon sayesinde kullanıcılar kripto para piyasasındaki tüm gelişmelere “Haberler” sekmesinden hakim olabiliyor. Piyasada yaşanan tüm gelişmeler anlık olarak burada yer alıyor ve bu da yatırımcının piyasayı yakından takip etmesine imkan veriyor. Böylece yatırımcılar, yatırım stratejilerini gelişmelere göre daha kolay ve hızlı yönetebiliyor.

Buna ek olarak 21 Milyon kripto para birimlerinin fiyatlarını Türk Lirası bazında kullanıcılar ile buluşturuyor. Genel olarak benzer platformlar fiyatları dolar bazında kullanıcı ile paylaşır ve bu da TL bazında yatırım yapan kullanıcılar için zor olabilir. Ancak 21 Milyon ile bu problem de ortada kalkmış oluyor.

Bunların yanında 21 milyon ile kullanıcılar 1 günde, 1 haftada ve 1 ayda hangi kripto para ne kadar kazandırmış ya da kaybettirmiş bunu da görebiliyor. Bu da uzun ve kısa vadeli yatırım stratejilerinin yönetilmesinde önemli rol oynuyor. Ayrıca kullanıcılar, platformda yer alan kripto para birimleri ile ilgili de detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

21 Milyon Puanı Nedir?

Platform, kripto para borsalarına “21 Milyon Puanı” adı verilen bir puanlama da yapıyor. Yapılan açıklamalara göre bu puanlama, 21 Milyon ekibi tarafından tamamen nesnel kriterlere göre yapılıyor. 21 Milyon hesaplamayı baz alırken; platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda ise puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

Kadıköy Günlük Kiralık Daireler Kadıköy Günlük Kiralık Daireler

Öte yandan kullanıcılar platforma üye olarak borsalar ile ilgili yorumlar yapabiliyor, yapılan yorumları okuyabiliyor ve böylece hangi borsayı kullanacağını seçebiliyor ya da kullandığı borsalar ile ilgili diğer kullanıcıları bilgilendirebiliyor.

Tüm bunlara ek olarak Kullanıcılar 21 milyon ile Türk kripto para borsalarında yer alan pariteleri görüntüleyebiliyor ve canlı fiyat hareketlerini takip edebiliyor. Bu da özellikle farklı borsalarda alım satım yapan yatırımcıların tüm fiyatları bir arada görebilmesi sebebiyle önem taşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi