Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen hain saldırının ardından şehit olan askerlerimiz için Türk gençliği tek yumruk, tek yürek oldu.
Türkiye genelinde 81 ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri hafta sonu gerçekleştirilen spor etkinliklerinde gençlerle bir araya geldi, Mehmetçik'in acısını paylaştı.
TÜM SPOR BRANŞLARI VE GENÇLER KENETLENDİ
Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden ve son olarak İdlib'de kaybettiğimiz şehitlerimizi anmak amacıyla Zonguldakspor Minik Basketbol takımı idman öncesinde ellerinde Türk Bayrakları ile kenetlendi, Mehmetçik'e destek verdi. Yapılan etkinlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi personeli ve gönüllü üyelerinin yanı sıra Zonguldakspor Basketbol antrenörleriCüneyt Aysel, Utku Duman Nusret Taşdemir ve sporcular yeraldı.
Öte yandan hafta sonu oynanan tüm futbol karşılaşmalarında futbol takımları, taraftarlar ellerinde bayraklar ve pankartlarla çıkarak şehit askerlerimizi andılar, Mehmetçik'e destek verdiler.
"MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRMEK İSTEDİK"
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, "Tüm ülke genelinde Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri olarak Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik.
Suriye İdlib'deki alçak saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun. Allah kahraman Mehmetçiğimizi korusun, muzaffer kılsın." dedi.