Zonguldakspor, Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını tamamlarken idmansonunda TTK Makine Dairesi ve İkmal Başkanlığı çalışanlarından Sezai Karataş, Sinan Demirci, Hakan Güneş ve Mustafa Yılmaz, Zonguldakspor idmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

KARATAŞ FORMALARA DİKKAT ÇEKTİ

TTK Genel Müdürlüğü Makine Dairesi ve İkmal Başkanlığı çalışanlarından Sezai Karataş,Zonguldakspor'un maddi gelir sağlamak amacıyla bastırdığı ve üzerlerinde 3 bin 884 şehit madencinin isimlerinin yazılı olduğu formalarından herkesin alması gerektiğini söyledi.

"TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ"

Mustafa Yılmaz ise "Takımımız 6 haftadır iyi gidiyor. Çok memnunuz. İnşallah bu haftada Gümüşhanespor deplasmanından puan ve puanlarla dönersek, burada Niğdespor maçında seyirci rekoru kırarız diye düşünüyorum. Seyirci şehir artık kenetlenmeye başladı. Bizim TTK'da ki ağabeylerimiz sağ olsunlar böyle güzel bir organizasyon düşündüler. Bizler her türlü takımımızın arkasındayız "dedi.

KAPTAN MERT CAYMAZ'DAN TEŞEKKÜR

Takım kaptanı Mert Caymaz "Biz her zaman söylüyoruz biz işçi milli takımıyız. TTK'da bu şehrin göz bebeği. İki tane güzel bir kurum. TTK olmazsa Zonguldak olmaz. Zonguldakspor olmazsa da bu şehir olmaz. Bizleri destekleri içinde teşekkür ediyoruz. Her zaman işçisiyle üst kademesiyle yanımızda bekliyoruz onları. Çünkü biz işçi milli takımıyız. Bizler onları temsil ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi