Zonguldaklı köklü kulüplerinden Kilimli Belediyespor yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Mazisi başarılarla dolu olan ve 2. Lige kadar yükselen sarı-siyahlı ekipte Kulüp Başkanı Musa Bahadır ve yönetimi yeni başarılara imza atmak için kolları sıvadı.

İlk olarak antrenör Selahattin Bayar ile devam kararı alan ve Bayar'a tam yetki veren yönetim ardından iç ve dış transfere başladı. Yoğun bir transfer çalışması içine giren sarı-siyahlı ekipte sürpriz ve flaş isimleri transfere hazırlanıyor.

2 YABANCI FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Kilimli Belediyespor yönetimi güçlü bir kadro oluşturmak için kadrosuna iki siyahi futbolcu dahil etmeyi planlıyor.

Yeni Salihlispor'dan forvet Mohammed Mujib Kasım ve orta saha oyuncusu Alhassan Iddrıssu ile görüşen Kilimli Belediyespor bu futbolcularla büyük oranda anlaşmaya vardı. Büyük bir sorun çıkmaması halinde Mohammed ve Iddrıssu Kilimli'ye gelecek.

STOPER'E TOLGA KARA
Transfere hızlı giren Kilimli Belediyespor ayrıca Bitlis Özgüzelderespor'dan Stoper Tolga Kara ile görüşerek prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

DAHA ÇOK SÜPRİZ OLACAK
Kilimli Belediyespor şampiyonluk yolunda bir çok sürpriz isimleri kadrosuna dahil etmeyi planlarken, bu 3 futbolcunun yanı sıra yaklaşık 8-9 isimle daha temas halinde.

Editör: Pusula Gazetesi