Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen üyesi olan ve 26 Haziran 2017 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ercan Albas'ın ailesine para yardımı yapıldı.

Ereğli'ye ailesinin yanına giderken, Zonguldak-Ereğli yolu üzerinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Meteoroloji Zonguldak İl Müdürlüğü çalışanı Ercan Albas'ın sendika tarafından kaza sigortası yapılması dolayısıyla, Türk Büro-Sen Genel Merkezi tarafından 15 bin TL'lik yardım parası, önceki gün Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Büro-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından eşi Songül Albas'a teslim edildi.

Türk Büro-Sen Genel Merkezi ile sigorta şirketi arasında yapılan anlaşma sonucu kazada ölen Ercan Albaş'ın eşi Songül Albas'a dekontunu teslim eden Türk Büro-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu, yaptığı açıklamada, "Türk Büro-Sen Genel Merkezi tarafından üyelerimiz kaza sonucu ölümlere karşı bir sigorta şirketi ile imzalanan protokol sonucu sigortalı yaptırıldılar. Meteoroloji Müdürlüğü personeli ve sendika üyemiz Ercan Albas, 26 Haziran 2017 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum Ercan Albas'ın Ereğli ilçemizde yaşayan eşi Songül Albas ve çocuklarına sigorta şirketi tarafından 15 bin TL'nin banka hesaplarına yatırılmış olduğunu gösteren dekontları bizzat ilettik. Arkadaşımız, dostumuz ve üyemiz Merhum Ercan Albas'a Allah'tan rahmet, eşi, çocukları ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" dedi.

Ercan Albas'ın eşi Songül Albas ise, Türk Büro-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu'na teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi