Atletizm Anadolu Yıldızlar liginde 28-29 Nisan tarihlerinde Trabzon'da gerçekleşecek yarı final müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanan sporcular, antrenörleri eşliğinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda çalışmalarını sürdürüyorlar. Samsun'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm müsabakalarında Zonguldak Karması, Kız takımı ile 3'üncü, erkek takımı ile ise 5'inci olarak yarı final vizesi almışlardı. Zonguldaklı atletlerin sıradaki hedefleri finale kalarak, Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil etmek ve farklı platformlarda kente başarılı dönmek istiyorlar.

EN İYİSİNİ YAPIP, MADALYA İLE DÖNECEKLER

Zonguldak adına çeşitli kategorilerde 9 kız, 9 erkek olmak üzere toplamda 18 sporcunun ve 4 antrenörün yer alacağı Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Müsabakaları ve hedefleri ile ilgili Zonguldak Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral oldukça iddialı konuştu.

Emral, "Bu sene yeni oluşan bir takımla beraber, Samsun'da yarı finallere kalmayı hak ettik Anadolu Yıldızlar Ligi'nde. 28-29 Nisan tarihlerinde Trabzon'da yarı finaller yapılacak. Biz hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Amacımız finallere kalmak. Yarı final müsabakalarına kalabilir miyiz, diye gitti. 7 takım oluşturmuştuk kaldık. Şimdi de, finallere kalabilir miyiz? Bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ah, vah yapmamak için çalışıyoruz. Kalabiliriz. Onun için çalışmalarımız devam ediyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi