2.Amatör Küme Merkez Grubu'na kötü başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanarak aldığı seri galibiyetlerle play-off hedefine ulaşan Kozlu Merkez Topbaşıspor'da sevinç yaşanıyor.

Ligde son oynadığı karşılaşmada Fener Sahası'nda Perşembe günü ligin güçlü ekiplerinden Elvanpazarcıkspor ile karşılaşan Kozlu Merkez Topbaşıspor oynadığı iyi futbolla rakibine adeta kök söktürdü. Yakaladığı fırsatları değerlendirememesine karşın sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılan Kozlu Merkez Topbaşıspor bu sonuçla baraj maçı oynamaya hak kazandı. Kozlu Merkez Topbaşıspor aynı puana sahip olan Kozlu Taşkömürüspor ile baraj maçı oynayacak. Her iki takımında puanı 14. Taşkömürüspor hafta sonunu Güvenlikgücü karşısında hükmen 3-0 kazanacak, Topbaşıspor ise Karamanspor ile oynayacak. Baraj maçının hafta içinde oynanması bekleniyor. Kazanan takım play-off oynama hakkı kazanacak.

Kozlu Merkez Topbaşıspor yöneticisi Volkan Dökmeci baraj maçında rakiplerini yepeceklerini, play-off müsabakalarından da 1. Amatör Küme'ye çıkacaklarını iddia etti.

Editör: Pusula Gazetesi