Devlet eski Bakanı Hasan Gemici ile İşadamı Satılmış Gemicinin yeğeni, İşadamı Levent Gemici'nin oğlu Avukat Tolga Gemici'nin hukuk bürosu, Koçkan-Zeren İşhanında katılımın yoğun olduğu bir törenle açıldı.

Açılışa, Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, Devlet eski Bakanlarından Hasan Gemici, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, avukatlar, muhtarlar ile çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.

Tolga Gemici'ye meslek hayatında başarılar dileyen Kaymakam Serkan Keçeli; "Yeni bir işin, yeni bir başlangıcın açılışını yapmak için bir aradayız. Genç avukatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başta ilçemiz, milletimiz ve kendisi olmak üzere inşallah güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olur. Bir taraftan da bol, bereketli ve helalinden kazançlar diliyoruz"diye konuştu.

Devlet eski Bakanlarından Hasan Gemici ise yeğeni Tolga'nın avukatlık bürosu açılışına katılan herkese Gemici Ailesi olarak teşekkür ederek; "Avukatlı mesleği her ne kadar serbest meslek olarak nitelense dahi sonuçta kamu hizmeti yapan bir meslek grubudur. Diğer yargı bileşenleri ile birlikte yargının temek direklerinden birini teşkil ediyor. Kamu hizmeti, bilgi, şefkatve adaletle yapılması gereken hizmetlerdir. Bizim değerli evladımızda bu sıfatlarla saygın ve güvenilir bir avukat olarak insanlarımıza, toplumumuza hizmet edecektir. Kendisine başarılar diliyorum"şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu'nun yaptığı açılış duasının ardından hukuk bürosunun açılış kurdelesi kesildi.
Pusula Gazetesi olarak Tolga Gemici'ye meslek hayatında başarılar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi