TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor da diğer takımlar gibi Corona Virüs'ün tamamen ortadan kalkmasının ardından liglerin başlayacağı günü iple çekiyor.

Zonguldak Kömürspor AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın bölüm bölüm idmanlara başlamasının ardından Hürfikir de Zonguldakspor'un izleyeceği yol haritası hakkında bilgi verdi.

"TARİHİ BİR GÖRELİM"

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, ''Şuanda liglerin başlama tarihi belli değil. Ne zaman başlayacağı konusunda söylentiler devam ediyor. Bu belirsizlik devam ederken antrenmana başlamak doğru değil. Süper Ligde Beşiktaş sanırım antrenmanlara başlamış. Biz ilk önce tarihi bir görelim ondan sonra çalışmalara başlayacağız'' dedi.

"ÇALIŞMA SÜREMİZ OLACAK"

Hürfkir, ''Gerekli açıklamanın yapılmasıyla birlikte takımın 2 haftalık hazırlanma süreleri olacak. Antrenman programları veriyoruz ama onlar yeterli değil. Şuanda maddi durumlarımız belli. Kamp yapacak durumumuz yok. Antrenmanlarımızı kendi tesislerimizde yapacağız. Dsi boş olursa orada konaklarız. Eğer orası dolu olursa otelde kalacağız. Zor günlerden geçiyoruz. İnşallah hep beraber bu zor günleri atalatacağız" dedi.

"İNŞAAT DEVAM ETİMOR"

Hakan Hürfikir, "Kulüp binamızda Corona Virüs nedeniyle çalışmalar durdu. İnşallah en kısa zamanda çalışmalara yeniden başlayacağız. Eskisinden daha iyi bir hale gelecek inşallah. Futbolcular için elimizden gelen her şeyi yaptık. İnşallah gelecek sezon Fener'de bulunan mevcut binamızda olacağız" dedi.