Genel anlamda cinsel isteğin oluşumunu sağlayan bu hormon ayrıca erkeklerde büyüme hormonlarını da tetikleyici bir görev üstlenmektedir. Bu sebeple de son dönemde birçok sporcu bu ürünleri kullanarak sporlarından daha iyi bir verim alabilmektedir. Vücut içerisinde yer alan büyüme hormonlarını tetiklediğinden kişilerin gelişimleri çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Bu sebeple kişiler içeriğinde çeşitli minerallerin ve testosteron hormonun yer aldığı ürünleri tercih edebilirler. Farklı markalar tarafından üretilen onlarca ürün bulunurken bu ürünler profesyonel sporcular tarafından da bolca kullanılmaktadır. Herhangi bir yasaklı madde sınıfına girmemektedir.

Universal markası tarafından üretilen animal stak bu kategorinin en iyi ürünlerinden birisidir. Bu ürünü düzenli bir şekilde kullanan kişilere oldukça farklı faydaları bulunmaktadır. İlk olarak erkeklerde testosteron hormonu salgısını tetiklemektedir. İçeriği sayesinde anabolik bir etki yaratmaktadır. Bu etki de kişilerde büyümeyi olumlu yönde etkilemektedir. Bu içeriği sebebiyle genel olarak orta seviyede ya da ağır düzeyde spor yapan kişiler tarafından kullanılmaktadır. İçeriği oldukça zengin olan bu ürün birçok farklı etki yaratabilmektedir. Tamamı olumlu etkiler olurken kişiler spor aşamasında ihtiyaç duydukları etkilerin çoğunu bu ürün ile kazanmış olurlar. Libidoyu arttıran bu ürün cinsel sağlığı desteklerken kişilerin çok rahat bir şekilde uyuyabilmesini sağlamaktadır. Bu ürün ile birlikte kişiler ağır bir spor da yaptıkları için herhangi, bir uyku problemi çekmemektedir.

Bu ürün paketler halinde piyasaya sürülürken kişiler tek bir kullanımda bir paket ürünü kullanmaktadır. Bu doğrultuda bir ambalajında 21 paket bulunurken kişilerin 21 defa kullanması ön görülmektedir. Kapsül yapısında bulunan ürün belirli bir miktar su ile tüketilmektedir. Kişilerin kullandıkları su miktarını yüksek seviyelerde tutması önerilmektedir. Çok büyük ebatlarda olmayan tabletler rahat bir biçimde yutuluyor olsa da su ile birlikte emilimi daha hızlı olacaktır. Bu aşamada eğer kişiler yutmakta zorlanırlarsa çiğnemeleri önerilmemektedir. Kapsülleri ilk aşamada ikiye kırarak sonrasında yutabilirler.

Ürünün kullanımına kişilerin dikkat etmesi gerekirken spor yaptıkları ve yapmadıkları günler arasında kullanım farkı da bulunmaktadır. Spordan 30 ile 45 dakika öncesinde kullanılması önerilmektedir. Etkileri bu sürede ortaya çıkan ürün sporda kişilerin çok daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Buna ek olarak kişiler spor yapmadıkları günlerde yatmadan hemen önce bu ürünü kullanabilirler. Büyüme hormonlarının en aktif olduğu dönem uyku saatleri olduğundan bu dönemde kullanılan ürün çok ciddi bir etki yaratmaktadır. Benzer bir durumda testosteron hormonu da gece uyurken salgılanmaktadır. Bu doğrultuda ürün uymadan önce kullanıldığında maksimum verim alınabilmektedir. Kişiler ürünü düzenli olarak kullanmaya başlarlarsa 21 gün boyunca aralıksız olarak kullanabilirler. 3 hafta kullanan kişiler eğer devam edeceklerse 1 hafta ara vermeleri gerekmektedir. Aksi halde küçük yan etkiler ortaya çıkmaktadır. Bu seviyede kaliteli bir ürünü alacak olan kişiler Fitbull sitesini ziyaret etmektedir.

Siteyi ziyaret eden kişiler bu tarz ürünleri güvenli bir biçimde satın alabilirler. Bu satın almayı gerçekleştirecekler olan kişiler animal stak ürünü için 205 TL ödemek zorundadır. Bu ödemeyi en rahat biçimde yapması istenen kişilere havale ve kredi kartı seçenekleri sunulmaktadır. Bunun yanı sıra kişiler hangi ödeme seçeneğini seçerlerse seçsinler kendilerine farklı hediye seçenekleri sunulmaktadır. Bu hediye seçenekleri arasından kararını veren kişiler ödeme ekranında hediyelerini almaktadırlar. Havale ile alacak olan kişiler belirli miktarda indirim elde ederken kredi kartı ile birlikte kişiler 9 taksit imkanından faydalanabilirler.

Editör: Pusula Gazetesi