Tesettür giyim, her sezon değişen ve değişen parçalarıyla da her sezona damgasını vuruyor. En şık tunik modelleri ya da ferace modelleri gibi ürünler arasından tercihler yaparak siz de tesettür giyiminde şıklıklar yaratabilirsiniz. Tesettür giyim size hem iç hem de dış kısımda kıyafet tercihi yapma imkanı tanır.

Tesettür Giyimde Hangi Dış Giyim Ürünleri Vardır?

Tesettür giyimde en çok tercih edilen kıyafetlerden birisi de feracedir. Birbirinden farklı ferace modelleriyle sizde farklı tarzda bir çizgi yakalayabilir ve istediğinizi kıyafetinizle dış giyim yardımcınız feracenizle kombinleyebilirsiniz. Feraceleri renkler ve modelleri güzel ve etkileyici olduğu kadar, fiyatları da çok uygun olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Modern tasarımlara sahip feracelerle güzel ve çeşitli kombinlerinizi daha kolay yapabileceksiniz. Feracenin yan sıra, kap, ferce, pardösü ya da tunikleri de tercih edebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Kombin Yapabilir Mi?

Tesettür giyim modelleri başkaları tarafından çok sınırlı gibi görülse de geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Tesettürle giyilen kıyafetlerde tıpkı diğer kıyafetlerde olduğu gibi şık bir şekilde kombinlenebilir. Tesettürünüzün asıl amacı gerçekten kapalı olmaksa, çok dar kıyafetlerden uzak durmanız gerekir. Vücut hatlarınızı belli eden kıyafetleri tercih ettiğiniz zaman tesettürünüzle çelişmiş olabilirsiniz. Bu görüntü hoş da değildir zaten. Vücudunuza oturmayan bol kıyafetlere yönelmeniz, sizin daha şık olmanıza yardımcı olur. Tesettürlüler için diğer önemli konulardan birisi de şal seçimidir.

Tesettür Giyimde Şal Seçimi

Şal tesettürlü kişiler için çok önemli bir detaydır. Tercih etmiş olduğunuz eşarbın ya da şalın teninizle ve kıyafetinizle aynı renkte olmasına dikkat etmelisiniz. Açık tenli kişiler, lila, mor, mavi renk tonlarında seçimler yapabilirken, esmer kişilerin seçimi mavi renklerde olabilir. Buğday tenli kişileri renk seçimi ise, açık yeşil ya da ekru tonlarda tercih edilebilir. Renk seçimini doğru yapmanız, hem daha canlı bir görüntü kazanmanızı hem de kıyafetinizle daha uyumlu biri olmanızı sağlar. En güzel tesettür giyim kombinleri, doğru renkleri seçerek yapılabilir.

Editör: Pusula Gazetesi