TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın tüm hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz maç saatini bekliyor.

TERZİ'NİN DARICA'YA 4 MAÇTA GALİBİYETİ YOK

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi Darıca Gençlerbirliği karşısında teknik adam olarak kariyerinde 4 maça çıktı. Zonguldakspor'un başında 2, geçtiğimiz sezon ise Yeni Orduspor'un başında ise 2 maç oynadı.

Bu 5 maçta Darıca Gençlerbirliğine karşı hiç galibiyeti bulunmayan Cahit Terzi Zonguldakspor ile Darıca'ya karşı 2 beraberlik, Yeni Orduspor ile de 2 yenilgi aldı.

Zonguldakspor ile Darıca Gençlerbirliği ile bir kez deplasmanda 0-0'lık sonuç alan Cahit Terzi, yine Zonguldakspor ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz sezon Yeni Orduspor ile iç sahada 3-1, deplasmanda ise Darıca'ya 4-2 mağlup oldu.

CAHİT TERZİ DE İLK GALİBİYETİNİ ALACAK

Zonguldakspor Teknik Patronu Cahit Terzi geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük maçında oynanan olumlu futbolu Darıca Gençlerbirliği karşısında da yansıtmaları konusunda futbolcuları ile sık sık toplantı yaparak onları maça motive etti. Terzi Darıca Gençlerbirliği'ne karşı ilk galibiyetini almanın da hesapları içinde. Fatih Karagümrük maçında alınan galibiyeti seriye dönüştürmek isteyen Zonguldakspor'da futbolcu ve teknik heyetin morali yerinde.

Cuma günü sabah 10.30'da kentten ayrılan Zonguldakspor kafilesi Cumartesi 15.00'da oynanacak maç için kaldığı otelde kampa girdi.

Editör: Pusula Gazetesi